Elbistan'ın sağlık sorunlarını Bakan Akdağ ile görüştüler

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, ilçeye yapılması planlanan sağlık yatırımlarını Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile görüştü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2012 17:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ve bazı yönetim kurulu üyeleri Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ı ziyaret etti. Ziyaretin oldukça samimi bir havada geçtiğini belirten AK Parti İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, görüşmenin ana konusunun ilçeye yapılması planlanan 300 yataklı bölge hastanesindeki gelinen nokta olduğunu ifade etti.

Başkan Kısaca, görüşmeyle ilgili şunları aktardı: ?Sayın Bakanımız ilçemizin sağlık alanındaki sorunlarıyla yakından ilgilendiğini ve bu konuda somut adımlar atılması için gereken girişimlerde bulunacağını söyledi. Elbistan'ın sağlık alanındaki eksiklikleri en ince detayına kadar biliniyor. Özellikle 300 Yataklı Bölge Hastanemiz bizler için büyük önem taşıyor. Biz de AK Parti Elbistan İlçe Teşkilatı olarak, sağlık alanındaki bütün sorunlarımızı ilk ağızdan ulaştırmak için Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ'la birebir görüştük. Kendisi bizleri samimiyetle karşıladı ve ağırladı. Özellikle bölge hastanesi konusunu inceleyeceğini ve eksiklerin giderilmesi konusunda girişimlerde bulunacağını belirtti. Elbistan'ın nüfusu ve merkezi bir konumda bulunması itibariyle Bölge Hastanesi'ne ihtiyaç duyulduğunu ve inşaatın en kısa sürede başlamasını sağlamak için çaba göstereceğini ifade etti. Bu görüşmeyle ilçemizin sağlık alanında yaşayacağı değişim ve dönüşümün temellerinin en kısa sürede atılacağını düşünüyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber