Köprülü Kanyon'da rafting su sporu sezonu kapanıyor

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Beşkonak Köprülü Kanyonu'nda rafting su sporları sezonunun 31 Ekim'de sona ereceği belirtildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2012 22:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Köprülü Kanyon'da aktif turizm sezonunda 35 su sporu işletmesinin bir milyon yerli ve yabancı turistin su sporu yaptırdığı ifade edildi.

Beşkonak Karabük Turizm ve Su Sporlarını Geliştirme Kooperatifi Başkanı Refik Armağan, Köprülü Kanyon'da su sporları sezonunun 31 Ekim'de sona ereceğini söyledi. Kurban Bayramı rezervasyonlarını çok iyi durumda olduğunu belirten Armağan, bayram süresinde 50 bin Norveç, İsveç, Finlandiya, Rus, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Hollanda ve Alman turiste rafting yaptıracaklarını kaydetti. Armağan, " Bu yıl çok iyi bir su sporları sezonu geçirdik. Bölgemizde aktif sezonda 1 milyon yerli ve yabancı turist kano ve rafting su sporu yaptı. Bölgemize su sporlarından 20 milyon euro ekonomik girdi sağlandı. Bölgemizde sezonu bayram sonrası kapatacağız. Zaten bölgemizde yağmur yağışlarıyla birlikte sezon kapanıyor. Kurban Bayramı rezervasyonlarımız tüm dolu. Çoğunluğu Avrupalı turistler." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber