Çevre yolunda hummalı çalışma

Adıyaman Belediyesi tarafından 3.çevre yolunda hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2012 17:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kentin trafik yoğunluğunu önemli ölçüde hafifletecek olan 3. çevre yolunun bir an önce tamamlanarak hizmete girmesi için bölgede sürdürülen faaliyetler kapsamında, bir yandan altyapı şebekeleri döşenirken, diğer yandan asfalt işlemleri gerçekleştiriliyor. Uzun olması nedeniyle etaplar halinde yapılan yol, 30 Ağustos Caddesi ile Müftülük Caddesi arası asfaltla buluşturuldu.

3. Çevre Yolu'nda yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Belediye olarak ulaşım kolaylığını ve yol güvenliğini dikkate alıyoruz. Bundan dolayı 3. Çevre Yolu'nu çok önemsiyoruz. Bu yolu tamamladığımızda kentimizde yaşanan trafik sorunu önemli ölçüde çözüleceğine inanıyorum. Altyapısını tamamladığımız bölgelere bir taraftan asfalt öncesi plentmiks denilen alt temel malzemesi seriyoruz, diğer taraftan asfalt yapıyoruz.

Çevre yolu tamamlandığında genişliği 25 metre, kaldırımı 2 buçuk metre olacak. Eski Samsat Caddesi'nden Petrol Caddesi'ne kadar uzanacak. Petrol, Yenimahalle, Cumhuriyet, Kayalık, Malazgirt, Fatih, Yeşilyurt, Siteler, Yunus Emre, Bahçelievler ve İmamağa Mahallelerinden geçecek ve uzunluğu 7 kilometre olacak. Şehrimizin doğudan batıya uzanan önemli güzergahları arasında yer alacak" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber