AK Parti İl Başkanı Köse: Yerel seçimde hedef 19 ilçe belediyesini kazanmak

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, yerel seçimler için hedeflerinin 19 ilçe belediyesini de kazanmak olduğunu belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2012 17:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yukarı Hisar Mahallesi'ndeki yeni binasına taşınan AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı'nda, İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, yönetim kurulu üyeleri ve kadın ve gençlik kolları, belde başkanları ve belediye başkanları ile sohbet eden İl Başkanı Mustafa Köse, artık Manavgat'ın da AK Parti belediyeciliği ile tanışma zamanının geldiğini söyledi.

Hep birlikte Manavgat'ı kazanmak, Manavgat'a kazandırmak için çalışacaklarını söyleyen Köse, ?AK Parti teşkilatları, dışarıda sadece tabelası bulunan binalar değildir. AK Parti'de görev yapan arkadaşlarımız da sadece seçim zamanı oy isteyen kişiler değil. Biz, 7/24 hizmet için çalışan bir ekibiz. Bizim idealimiz, milletimize hizmet üretmek. Manavgat ilçe teşkilatımız da birlik ve beraberlik içinde çalışan örnek teşkilatlarımızdan birisidir.? dedi.

AK Parti'nin, teşkilatçılık ve hizmet anlayışının diğer siyasi partiler ve dünyadaki bir çok ülke tarafından takip edilmeye başlandığını belirten Köse, ?Sayın Başbakanımız teşkilatlanmaya ve belediyecilik hizmetlerine çok önem veriyor ve bizzat bu çalışmaları kendisi takip ediyor. Hedefimiz, Antalya'daki bütün belediyeleri almak.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber