Veteriner Hekimler Odası'nda Tufan dönemi

Osmaniye Veteriner Hekimler Odası'nda tek liste halinde gidilen seçimde başkanlığa Veteriner Hekim Yusuf Ertuğ Tufan seçildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2012 12:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Odanın toplantı salonunda yapılan Olağan Genel Kurul'da tek liste ile seçime gidildi. Yapılan oylamada başkan seçilen Veteriner Hekim Yusuf Ertuğ Tufan, üyelere yönelik teşekkür konuşması yaptı. Tufan, iki yıl önce kurulmasına rağmen bugün 64 üyesi bulunan odanın kurucuları ve başkanı Veteriner Hekim Zeki Kaya'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Tufan, yapılan hizmetlere kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

Veteriner hekimliğin insan odaklı bir meslek olduğunu belirten Tufan, ?Veteriner hekimlik ahırdan sofraya üretimin her aşamasında hizmet vermektedir. Hizmet yelpazesinde et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri, kanatlı ve su ürünleri, egzotik hayvanlar, pet hayvanları, ilaç sektörü, ıslah ve genetik gibi daha sayamadığımız birçok alanı kapsamaktadır. Hayvancılığın ülkemiz ekonomisindeki önemi göz önünde bulundurulduğunda, veteriner hekimlik mesleği daha iyi anlaşılmaktadır. Bizler de yeni yönetim olarak veteriner hekimlik mesleğini misyon ve vizyon olarak daha ileriye taşımak adına elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye hazırız.? diye konuştu.

Veteriner Hekim Yusuf Ertuğ Tufan başkanlığındaki odanın yeni yönetim kurulu, Mehmet Kanat, Erdal Sert, Mahmut Yaş ve Ali Necati Yiğit'ten oluştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber