Buz üstünde illüzyon gösterisi

Adana Optimum Outlet, bir yandan bölgenin ekonomik anlamda gelişimine katkı sunarken, diğer yandan da kültürel ve sosyal anlamda da kent yaşamının zenginleşmesini sağlıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2012 15:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bölgede özel bir yaşam alanı oluşturmasının yanında modern mimarisi ve geniş alternatifleri ile de öne çıkan Optimum'a özellikle hafta sonları gelenler keyifli anlar yaşıyor. Bir yandan güçlü markaların birbirinden kaliteli ürünlerini ucuza alıp, hesaplı bir alışveriş yapan vatandaşlar, diğer yandan da organize edilen çeşitli etkinlikler ile de haftanın stresini üzerlerinden atıp, keyifli anlar yaşıyor.

Alışveriş merkezinde yer alan buz pistinde gerçekleştirilen illüzyon gösterisinde objektiflere birbirinden renkli görüntüler yansıdı. Ulusal bir televizyon kanalında ekranlara gelen: ?Yetenek Sizsiniz' adlı yarışmanın finalistleri arasında yer alan ve ?Uçan Yüzük' adlı gösterisi ile dikkatleri üzerine çeken İllüzyonist Ahmet Küçüdoğan, Optimum'da özel bir gösteri gerçekleştirdi.

Buz üstünde illüzyon gösterisinin Türkiye'deki ilk ve tek temsilcisi olan Ahmet Küçükdoğan, yoğun ilgi gösterilen etkinlikte; ?Uçan Yüzük' adlı gösterisi ile de izleyenleri şaşırtmayı başardı. Performansı ile de büyük alkış toplayan Küçükdoğan, buz patenindeki becerisi ile illüzyon yeteneğini birleştirerek, katılımcılara görsel bir şölen de sundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber