Tokat'ta 130 öğrenci kapasiteli kız yurdunun temeli atıldı

Selçuklu Özel Eğitim Anonim Şirketi, Tokat Bedestenlioğlu mevkiinde 130 öğrenci kapasiteli yurt yaptırıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ekim 2012 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İnşaat alanında düzenlenen temel atma törenine Tokat İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, kurum müdürleri, yurt inşaatına destek veren hayırseverler, mahalle sakinleri ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Müftü Abdurrahman Koçak, ?Bugün burada temeli atılan yurt, geleceğimiz olan çocuklarımıza yapılan en büyük yatırımdır. Hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile yapılan bu tür projeleri her zaman destekliyoruz." dedi.

Selçuklu Özel Eğitim AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kırcaer ise şunları söyledi: "Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitim ve öğretimle mümkündür. Öncelikle hayırsever vatandaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Gençlerimizin yetişmesine vesile olacak bu tür projelere her zaman destek vermekteyiz. Bu tür projelerimizde desteklerini bizlerden esirgemeyen herkese canı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Bugün burada temelini attığımız yurt binasında üniversitede okuyan kızlarımız kalacak. Tokat'ta öğrenci sayısı sürekli artış göstermektedir. Bu nedenle daha fazla yurt ihtiyacımız var. Elimizden geldiği kadar arkadaşlarımızla birlikte artan ihtiyaca göre yeni projelerimiz olacaktır.?

Konuşmaların ardından dualar edildi, kurbanlar kesildi. Müftü Abdurrahman Koçak ile hayırsever iş adamları, düğmeye birlikte basarak ilk harcı inşaat sahasına döktü.

Bin 380 metrekare arsa üzerine yapılacak olan yurt yedi katlı olacak. Tamamlandığında 3 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan yurt 130 öğrenciye barınma imkanı sunacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber