Bozuk yolda çenesi kırıldı!..

İZMİR'in Gaziemir İlçesi'nde, patlayan su borusunun yenilenmesi için açılıp çlışma bittikten sonra kumla kapatılan, ancak parke taşları döşenmeyen yolda babasıyla bisiklet süren 6 yaşındaki Hasan Unutulmaz, oluşan çukura taşıtların girmemesi için konulan taşa çarptı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Ekim 2012 12:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yere düşüp, çenesi kırılan küçük çocuk yaralanırken, baba Ahmet Unutulmaz, polis merkezine giderek sorumlulardan şikayetçi oldu.

Remzi Doğan İlköğretim Okulu'nda bu yıl eğitime başlayan 6 yaşındaki Hasan Unutulmaz, geçen çarşamba günü, okul çıkışı, evine birkaç sokak mesafede olan Hürriyet Mahallesi 1169 Sokak'ta oturan arkadaşının evine gitti. Alçı dekarasyon işiyle uğraşan baba Ahmet Unutulmaz, akşam saatlerinde oğlunu, arkadaşlarının evinden almaya gitti. Baba ve oğul ayrı ayrı kullandıkları bisikletlerle birkaç sokak mesafedeki evlerine doğru saat 20.00 sıralarında yola çıktı.

Sokakta ilerledikleri sırada Hasan Unutulmaz aniden yere düştü. Panikleyen baba, kanlar içinde kalan oğlunun, patlayan su borusunun yenilenmesi için açılıp çlışma bittikten sonra kumla kapatılan, ancak parke taşları döşenmeyen bozuk yolda kontrolünü yitirdiğini fart etti. Yaralanan Hasan Unutulmaz, babasının otomobili ile önce Özel bir polikliniğe ardından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Çekilen röntgen filmlerinde küçük çocuğun çenesinin kırıldığı anlaşıldı. Yapılan tedavinin ardından ameliyat olması gerektiği belirtilen küçük çocuk, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Oğlunun ihmal sonucu yaralandığını, kazanın ardından vakit kaybedilmeden yolun parke taşla döşendiğini belirten baba Ahmet Unutulmaz, yaşadıklarına tepki gösterdi. Ahmet Unutulmaz, Sarnıç Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu. Küçük Hasan'ın düşüp yaralandığı yerde inceleme yapan polis ekipleri ?taksirle yaralama' suçundan tutanak tuttu.

Baba Ahmet Unutulmaz, ?Bugün bu olay bizim başımıza geldi, başkalarının başına da gelmesin. Bu olay yüzünden çocuğum okuluna gidemiyor, ben de onu bırakıp işime gidemiyorum. İki dişinin gelişiminin durabileceği söylendi. Şu an oğlum sıvı gıda dışında beslenemiyor. 10 gündür taşları döşenmeyen yol, hemen kapatıldı. İlle de birinin yaralanması mı gerekiyor? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber