İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

KPSS Ortaöğretim/Önlisans cevap kağıtları ve soru kitapçıkları erişime açıldı

22 Eylül 2012 ve 23 Eylül 2012 tarihlerinde yapılan 2012-KPSS Ortaöğretim/Önlisans sınavlarına ait soru kitapçıkları ve cevap kağıtlarının görüntüleri ile cevap anahtarları, adayların kendi soru kitapçıkları ile cevap kağıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla erişime açıldı. Detaylar için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 23 Ekim 2012 17:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim/Önlisans: Cevap Kâğıtları ile Soru Kitapçıklarının Görüntülenmesi

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ortaöğretim ve önlisans cevap kağıtları ile soru kitapçıkları ÖSYM'nin internet sitesinden erişime açıldı.

ÖSYM'den yapılan açıklamada, 22 Eylül 2012 ve 23 Eylül 2012 tarihlerinde yapılan 2012-KPSS Ortaöğretim/Önlisans sınavlarına ait soru kitapçıkları ve cevap kağıtlarının görüntüleri ile cevap anahtarları, adayların kendi soru kitapçıkları ile cevap kağıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla erişime açıldı.

Adaylar kendi cevap kağıtlarının görüntüsünü, ÖSYM'nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifreleri ile edinebilecek. Ayrıca sınavda kendi cevap kağıtlarına kodladıkları soru kitapçığı numarasına ve bu kitapçıkta yer alan sorulara da http://skgs.osym.gov.tr internet adresinden TC Kimlik Numaraları ile erişebilecek.

Adaylar, sisteme giriş yaptıktan sonra, ilgili sınavı ve görüntülemek istedikleri soru numarasını seçtiklerinde ekranda soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabını görebilecek.

Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımayacak. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber