Belediye otobüsünü de su bastı

İstanbul'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan yağmurdan İstanbulluların emektarı 'İkarus' marka otobüsler de etkilendi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ekim 2012 13:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tavanından su alan otobüsün koltuklarına gazete koyan sürücünün 'oturmayın' yazısı dikkat çekti.

Dün akşam saatlerinde başlayan ve gecenin ilerleyen bölümlerinde etkisini iyice artıran yağmur nedeniyle, İETT filosunda önemli ölçüde bulunan İkarus marka otobüslerden bazıları su aldı. Üsküdar - Rasathane hattında çalışan otobüste yağmur sularının yolcuların kafasına damlamaya başlamasıyla birlikte sürücü, 'gazete' çözümünü devreye soktu. Sürücü, yolculardan gelen şikayetleri dikkate alarak koltuklara gazete serdi ve üzerine 'oturmayın' yazısını yazdı. Yolcular ise 'yağışsız' bölgeye geçerek seyahatine devam etti.

İETT filosunda toplam 2 bin 619 otobüs bulunuyor. Bu otobüslerden 800'ü ise İkarus. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 13 Mart tarihinde yaptığı açıklamada, İkarusları Lahor metrobüs hattında çalışma üzere Pakistan'a göndereceklerini söylemişti. Topbaş, "İkaruslar artık miadını doldurdu. Bu nedenle 100 adetini kardeşlik nişanesi olarak kendilerine hediye ettik." demişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber