Denizli protokolü çocuk yuvası, huzurevi ve şehitlikleri ziyaret etti

Denizli protokolü, Kurban Bayramı sebebiyle yetiştirme yurdu, çocuk yuvası, huzurevi ve şehitliği ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ekim 2012 15:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayram ziyaretlerine AK Parti Milletvekili Bilal Uçar, Vali Abdülkadir Demir ve eşi Nurtaç Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle daire müdürleri katıldı.

İlk olarak yetiştirme yurdunu ziyaret eden protokol üyeleri, burada kalan çocukların bayramını kutladı. Başkan Zolan, yaptığı konuşmada, ?Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin geleceğe hazırlanması noktasında elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Bu hafta bizi millet yapan iki güzel değer yan yana geldi. Aynı hafta içinde hem Kurban Bayramı'nı hem de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kendinizi iyi yetiştirin ve bize özgü bu güzellikleri geleceğe taşıyın.? dedi. Milletvekili Uçar'ın çocukların bayramını kutlamasının ardından Vali Demir de şunları söyledi: ?Hepinizin bayramını kutluyorum. Bize özgü bu değerler, birlik ve beraberlik duygularının daha bir önemli olmasını sağlıyor. Gelecek daha zor olacak. Onun için bugünden çok çalışmanız gerek. Sizden tek istediğimiz, okullarınızda başarılı olmanız.? şeklinde konuştu.

Heyet daha sonra 0-6 yaş çocuk yuvasında kalan çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Bir sonraki ziyaret yer huzurevi oldu. Yaşlılarla yakından ilgilenen Vali Demir ve Başkan Zolan, Kurban Bayramı'nı kutlayarak hediyeler verdi. Protokol üyeleri, son olarak şehitlikleri ziyaret etti. İlk olarak askeri şehitliğe giden heyet, burada okunan duanın ardından mezarlara karanfil koydu. Şehit yakınlarıyla bir süre sohbet eden Demir ve Zolan, son olarak polis şehitliğine giderek. Burada da duanın ardından mezarlara karanfil koyuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber