Vali Altınok, hastalar ile yaşlı ve çocukların bayramını kutladı

Aksaray Valisi Selami Altınok, beraberindeki il protokolü ile huzurevindeki yaşlılar, sağlık kuruluşlarında tedavi gören hastalar ve yuvada kalan çocukların bayramını kutladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ekim 2012 19:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Selami Altınok, Alay Komutanı Albay Erdal Eren, Belediye Başkanı Nevzat Palta, Cumhuriyet Başsavcısı Taner Aksakal, İl Müftüsü Bekir Gülce ve diğer protokol üyeleri, arife günü yapılan bayramlaşmada ilk olarak huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti. Vali Altınok ve beraberindekiler yaşlılarla bir süre sohbet edip tek tek bayramlarını kutladı.

Daha sonra Aksaray Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret eden heyet, hastalara şifa ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastaların bayramlarını kutladıktan sonra hastaneden ayrılan Altınok ve beraberindeki heyet daha sonra Meliha-Cevat Özel Çocuk Yuvası'nda kalan çocukları ziyaret etti. Vali Altınok, ?Bu çocuklar bizim çocuklarımız, bunları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağım.? dedi.

Vali Altınok ve beraberindekiler Aksaray Emniyet Müdürlüğü personelini de ziyaret etti. Altınok emniyetteki bayramlaşma sırasında yaptığı konuşmada, "Bayramlar dinimizin milletimizin geleneğinde örfünde töresinde olan, bizi biz yapan bizleri birleştiren kaynaştıran kardeşlik duygularını pekiştiren en önemli günlerimiz. Ancak bu arada terörle mücadelede şehit olan polislerimizi, askerlerimizi rahmetle yâd ediyorum. Allah onların makamını cennet etsin. Emeklerini boşa çıkartmasın. Canlarını verdiler, bu şahadet şerbetini içmelerine sebep olan mücadelelerinde muzaffer olacağız inşallah. Buna inanıyorum. Türkiye Cumhuriyeti devleti öyle veya böyle bu işin üstesinden gelecek. Ebediyete gidenlere rahmet diliyorum. Kalan gazilerimize sağlıklı sıhhatli hayatlar diliyorum. Sizlere de ailenizle, çocuklarınızla güvenlik içinde bir bayram diliyorum.? dedi.

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, bayramlaşmada, şunları söyledi: "Bayramlar sevginin, kardeşliğin barışın huzurun hâkim olması gereken güzel günlerdir. Kurban bayramının bütün vatandaşlarımıza ve İslam âlemine sevgiye barışa kardeşliğe vesile olmasını diliyoruz. Bütün dünyada ve Suriye de akan kanların durmasını barışın kardeşliğin hâkim olmasını temenni ediyoruz."

Vali Altınok ile beraberindeki heyet, bayramlaşma programının son bölümünde İl Jandarma Alay Komutanlığı'nı personelini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber