KENT EXPO'da ?Yerel Yönetimlerde Yeni Politikalar' paneli düzenlenecek

İzmir Fuarcılık A.Ş. (İZFAŞ) tarafından ilk defa düzenlenecek Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı (KENT EXPO) kapsamında, ?Yerel Yönetimlerde Yeni Politikalar, Yeni Yaklaşımlar? konulu bir panel de yapılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ekim 2012 16:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1 Kasım 2012 Perşembe günü İzmir Uluslararası Fuar Alanı 1/B nolu holde, Ege Belediyeler Birliği desteğiyle düzenlenecek panel, fuara farklı bir boyut kazandıracak. Prof. Dr. Zerrin Toprak Karaman, Prof. Dr. Ruşen Keleş, Prof. Dr. Korel Göymen, Prof. Dr. Ercan Tatlıdil, Prof. Dr. Cevat Geray ve Prof. Dr. Tülay Özüerman'ın katılacağı panelde yeni gelişmeler aktarılacak. Ayrıca aynı yerdeki "Eşyalar Sahibini Tanır", "Cumhuriyet'in Armağanı İzmir Fuarı" ve "Kent ve Yaşam" karikatür sergileri de fuara renk katacak. Hazırlık çalışmalarında son aşamalara gelinen KENT EXPO, ilk yılından itibaren katılımcı ve ziyaretçilerine yeni pazarların kapılarını açmayı hedefliyor. Fuar, 1-4 Kasım 2012 trihlerinde, 10.00?19.00 saatleri arasında gezilebilecek.

İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, yaptığı açıklamada, ?Sektöre yeni açılımlar getirmek için fuarlarla birlikte paylaşımlar yapmak çok önemli. Değerli hocalarımızın ve uygulamacıların katkılarıyla gerçekleştireceğimiz panelde, sektörün tüm sorunları ve dünyadaki yeni yaklaşımlar, gelişmeler irdelenip değerlendirilecek.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber