Vali vekili, bayramda çocuklarla çiftetelli oynadı, halay çekti

Mersin Vali Vekili Turgut Serimer, Kurban Bayramı nedeniyle Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi'ni ziyaret ederek, yaşlılarla bayramlaştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ekim 2012 17:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Serimer, Çocuk Yuvası'nda ise kimsesiz çocuklarla çiftetelli oynayıp halay çekti.

Kurban Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen ziyaretlerde Vali Vekili Serimer'e, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Sahil Güvenlik Komutanı Albay Rahim Conguroğlu ile İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz eşlik etti. Yaşlılarla bayramlaşan Vali Vekili Serimer sorunlarını da dinledi. Ziyarette, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı tarafından hazırlanan pasta kesilirken, huzurevi sakinlerinden bir yaşlının okuduğu 'Bebek' simli şiir, duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Daha sonra beraberindekilerle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Mersin Çocuk Yuvası'nı ziyaret eden Serimer, çocuklarla yakından ilgilendi. Coşkulu bir ortamda geçen ziyarette, yuva çocukları tarafından sergilenen ?Arı' ve 'Mantar' isimli oyunlar büyük beğeni toplarken, Serimer'in, çocuklarla birlikte çiftetelli oynaması ve halay çekmesi renkli görüntüler oluşturdu. Ziyaretin son bölümünde ise Vali Vekili Serimer ve protokol üyeleri tarafından çocuklara hediyeler verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber