En temiz ve en bakımlı hayvan besicisine belediyeden plaket

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ovacık Kurban Satış Alanı'nda en bakımlı ve en temiz hayvan sahibi seçilen Müfit Gürses'e plaket ve teşekkür belgesi verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ekim 2012 18:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ovacık'ta kurduğu modern kurban satış ve kesim alanı ile her türlü hizmeti sağlayan Keçiören Belediyesi, kurban satış alanındaki en bakımlı ve en temiz hayvan sahibi olarak besici Müfit Gürses'i seçti. Gürses'e teşekkür belgesini ve plaketini Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak verdi.

Kurban Bayramı'nda vatandaşlara en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirten Gürses, plaket ve alanda sağlanan hizmetler için Başkan Ak'a teşekkür etti. Ovacık'taki modern satış alanıyla alıcı ve satıcılara her türlü hizmeti sunduklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise satıcıları teşvik etmek amacıyla değerlendirme kriterleri oluşturduklarını ve bu kapsamda en bakımlı ve en temiz hayvan sahibi olarak Müfit Gürses'i seçtiklerini söyledi.

Kurban satış alanındaki tüm satıcıların en iyi şekilde tüm kurallara uyarak hizmet verdiklerini kaydeden Başkan Ak, bütün satıcılara teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber