Mamak Araplar'da çocuklar 3D sinema ile tanıştı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Araplar Aile Yaşam Merkezi, çevre halkının teknolojik gelişmelerden uzak kalmaması için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, bölge çocuklarını 3D sinema ile tanıştırdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ekim 2012 13:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aile merkezinde her ay yapılan 3D film gösterimi büyük ilgi görüyor.

Başkentin 8 farklı noktasında çocuklar, gençler, yaşlılar, engeliler için gezilerden sergilere, kurslardan eğlencelere kadar pek çok faaliyet yürüten aile yaşam merkezleri vatandaşların buluşma adresi haline geldi. Faaliyetleriyle özellikle dar gelirli ailelerin pek çok imkana ücretsiz olarak kavuşmasını sağlayan aile yaşam merkezlerinden Araplar Aile Merkezi de teknolojiyi bölge halkının ayağına getirdi.

Araplar Mahallesi'ndeki dar gelirli ailelerin çocuklarının teknolojik gelişmelerden uzak kalmaması için sürekli yeni projeler üreten Aile Yaşam Merkezi yöneticileri, bölge halkına ayda bir 3D sinema keyfini yaşatmaya başladı. İlk gösterimden saatler önce merkezde beklemeye başlayan üyeler, film saatinde salonda yer kapmak için birbirleri ile yarıştı. Salon içerisinde de heyecanlı oldukları gözlenen üyeler, daha sonra üç boyutlu filmi seyretti. Bu uygulamayı kendilerine sundukları için merkez idaresine teşekkür eden üyeler, merkezden çok merak ettikleri 3D teknolojisini keşfetmenin mutluluğu ile ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber