Kimse Yok Mu Derneği, Erzincan'da 500 aileye kurban eti dağıttı

Kimse Yok Mu Derneği Erzincan Şubesi, Hacı Bektaşı Veli Anadolu Kültür Vakfı Erzincan Şubesi ile yürüttüğü ortak çalışmada, il genelinde muhtaç durumda bulunan 500 aileye kurban eti dağıttı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ekim 2012 15:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dünyanın bir çok noktasında olduğu gibi yurt içinde de vatandaşlara yardım elini uzatan Kimse Yok Mu Derneği, Kurban Bayramı süresince Erzincan'da muhtaç aileleri unutmadı. Hacı Bektaşı Veli Anadolu Kültür Vakfı Erzincan Şubesi yetkilileri ile birlikte Cumhuriyet, Barbaros, Aslanlı ve diğer mahallelerde bulunan ailelerin evlerine giderek, vatandaşlarla bayramlaşan Kimse Yok Mu Derneği yetkilileri, daha sonra kurban eti dağıttı.

Kimse Yok Mu Derneği Erzincan Şube Yetkilisi Mehmet Özgedik, Kurban Bayramı'nda hayır sahiplerinin bağışlarıyla kesilen kurban etlerinin Erzincanlılara dağıtıldığını ifade etti. Özgedik, tespit edilen ailelerin evlerine gidilerek önce bayramlaştıklarını, ardından kurban etlerini ulaştırdıklarını söyledi. Özgedik, şöyle dedi: ?Erzincan'da her noktaya ulaşarak, ihtiyaç sahibi ailelere et dağıtımı yapmayı amaçladık. Bu doğrultuda bayramın üçüncü günü oluşturulan gönüllü ekipler ile çalışma yaptık ve 500 muhtaç aileye kurban etini ulaştırdık.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber