İstanbul'da trafik daha kötüleşecek

Haber Giriş : 02 Ekim 2005 08:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbullular'ı canından bezdiren yol çalışmalarına yenilerinini ekleneceğini açıkladı. Topbaş, "Çözüm için bu çile gerek" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbulluları bezdiren yol çalışmalarına yenilerinin ekleneceğini, trafik sorununun çözümü için bu çilenin çekilmesi gerektiğini söyledi.

Tekfur Sarayı ve Anemas Zindanları ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kısa süre önce 12 yeni kavşak ihalesi yaptıklarını, 12 kavşak ihalesinin de yakında yapılacağını belirterek ?Aynı aks üzerinde olanlarda biri bitmeden diğerine girmiyoruz. Hep İstanbul'un trafik sorunundan söz ediliyordu. Bunlar bitmeden bu sorun çözülemez. Ankara'da da aynı sıkıntılar çekilmedi mi? Bu sıkıntıya katlanacağız ama biz bunu minimize etmek için çalışıyoruz' dedi.

YENİ YAPILACAK KAVŞAKLAR

Tarabya 4'üncü Levent-Sanayi Mahallesi Ayazağa Esenler Otogar önünde kavşak Davutpaşa n Büyükdere-İstinye Gülsuyu Cevizli Pendik Başkent Caddesi Kartal Eyüp Saya Yolu Samandıra Yenisahra

hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber