Altınbaşak, Basketbol'da Isparta Şampiyonu

Özel Altınbaşak Lisesi Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri içerisinde yapılan Liselerarası Basketbol Turnuvası'nda Isparta Şampiyonu oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2012 19:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri içerisinde yapılan Basketbol Turnuvası'nda Özel Altınbaşak Lisesi çekişmeli geçen maçlar sonunda finalde Süleyman Demirel Fen Lisesi'ni yenerek Isparta Şampiyonu oldu. Geçen yıl okul maçlarında da birinci olan Basketbol Takımı başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Takım Antrenörü Metin İnal başarının yapılan çalışmaların bir sonucu olduğunu söyledi. Beden Eğitimi Musab Yıldırım ise birçok branşta takım yarışmalarına katıldıklarını ve başarılı olduklarını söyledi, Üniversite Sınavları, Proje çalışmaları yanında sporda da derece elde ettikleri için mutlu olduklarını dile getiren Yıldırım, tüm branşlarda Isparta Şampiyonu olmak istediklerini ifade etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri içerisinde yapılan Voleybol Turnuvası'nda Özel Altınbaşak Lisesi çekişmeli geçen maçlar sonunda Isparta Üçüncüsü oldu.

Denizli Tenis Kulubü tarafından düzenlenen kort tenisi Sonbahar Turnuvası'da ise Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Lisesi öğrencisi Muhammed Safa Küçüköner turnuva ikincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.

Tek erkeklerde elde ettiği derece ile Isparta'yı turnuvada başarılı bir şekilde temsil eden Küçüköner, takım olarak geçen yıl Isparta birincisi olduklarını çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Okul Müdürü Vahit Çiftçi, derslerinde de başarılı olan öğrencisi Muhammed Safa'yı tebrik ettiğini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber