Fırtına, yüzücünün 60 kilometrelik boğazı geçmesine izin vermedi

Çanakkale Boğazı'nı boydan boya 60 kilometre yüzerek geçmeye çalışan yüzücü Alper Sunaçoğlu, fırtına nedeniyle rekor denemesini yarıda bıraktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2012 19:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çanakkale Boğazı'nı boydan boya yüzerek geçmeye çalışan Sunaçoğlu, bugün öğleye doğru antrenörü Serdar Sanrı ile birlikte Lapseki ilçesinin Şekerkaya mevkiinde yüzmeye başladı. Sunaçoğlu, 4 saat sonra aniden meydana gelen fırtına nedeniyle, Karacaören köyü civarında kıyıya çıktı. Bir araçla Çanakkale merkeze gelen Sunaçoğlu, sisin çökmesi sonucu önünü görmeyince kıyıya çıkmak zorunda kaldığını söyledi.

Sunaçoğlu, ?Su fazla yormadı bizi. 3-4 saat bir sıkıntı yoktu. Bir ara birden hava patladı. Kara bir bulut üzerimize çöktü. O sıra antrenörüm ile bu iş olmayacak dedik. Daha fazla risk almaya gerek yok deyip çıkalım dedik. 15-20 dakika sonra birbirimizi kaybettik. Orada ben biraz panik oldum. Hocam çıktı mı çıkmadı mı diye. Biraz daha yüzmeye başladım. Daha sonra kıyıya doğru kendimi atmaya başladım.? dedi.

Hava muhalefetine rağmen 60 kilometrenin 30 kilometresini geçtiklerini belirten Sunaçoğlu, fırtına çıkmasaydı yüzmeye kararlı olduğunu sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber