Cumhuriyet bayramı ve şehit pilot için daldılar

Amasya'nın Suluova ilçesi Yedi Kuğular Kuş Cenneti'nde, Cumhuriyet Bayramı ve Şehit Pilot Yüzbaşı Nail Erdoğan anısına dalış yapıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2012 21:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denin Yamaç Spor Kulübü'nce organize edilen etkinliğe Amasya, Samsun ve Ankara'dan katılan dalgıçlar, su üstünde, "Şehidine Sahip Çık" yazılı pankart açıp, dalış gerçekleştirdi.

Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Osman Akbaş, AA muhabirine, anlamlı bir günde anlamlı bir etkinlik yapıldığını belirterek, "16 yıl önce Ege Denizi'nde şehit düşen Pilot Yüzbaşı Nail Erdoğan anısına bir dalış gerçekleştirdik. Şehit olan pilotumuza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi

Denin Yamaç Spor Kulübü Başkanı Rıdvan Gündüz de 50 dalgıçla bir anı dalışı gerçekleştirdikleri belirterek, şunları kaydetti:

"Yunan jetinin 1996 yılında vurduğu uçağın Ege Denizi'ne düşmesi sonucu şehit olan Pilot Yüzbaşı Nail Erdoğan anısına bir dalış gerçekleştirdik. Şehit Pilot Yüzbaşı Nail Erdoğan'ın kızı, şehidimizin Ege Denizi'nden çıkarılması için bir imza kampanyası başlattı. Biz de bu sürecin hızlanmasına destek olmak için dalışı yaptık."

Muhabir: Cihan Okur - Fatih Mehmet Kürkçü

Yayıncı: Murat Taydaş

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber