Madeş, Almanya'da 50 ülkeye sunum yaptı

Ofis mobilyaları sektöründe Bartın'ın 40 yıllık markası olan Madeş, Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen Uluslararası Ofis Yönetim ve İç Tasarım Fuarı'nda (ORGATEC) 50 ülkeye sunum yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2012 13:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dünyanın en büyük ofis mobilyaları fuarı ORGATEC 23-27 Ekim 2012 tarihleri arasında Almanya'nın Köln kentinde gerçekleştirildi. Dünyanın en büyük ofis mobilyası üreticilerinin ve tasarımcılarının buluştuğu Almanya'daki fuara katılan Bartınlı Madeş firması, metal ve ahşabın birlikte tasarlandığı ürünlerini katılımcıların beğenisine sundu.

2004 yılından beri ORGATEC fuarına katıldıklarını ifade eden Madeş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cihat Çakır, ofis mobilyası üreticisi olarak yenilikçi tasarımları ve kalitesiyle Dünyada marka olma yolunda hedeflerini yenilediklerini söyledi. Madeş'in fuarda sunduğu yeni ürünleri ile dünya pazarından gelen müşterilerin ilgi odağı olduğunu anlatan Cihat Çakır, ?Köln'de düzenlenen ORGATEC fuarında yeni yönetici takımlarından 10 farklı tasarımla ürünlerimizin tanıtımı yapıldı. Birçok farklı ülkeden gelen ziyaretçiler ürünlere yoğun ilgi gösterdi. Ofislerin daha ferah ve verimli çalışılabilecek hale getirilmesi için tasarlanan modern ve klasik görünümlere sahip yeni tasarımlarımız fuarda beğeni kazandı.? dedi.

MADEŞ İNOVASYONLA SINIRLARI AŞIYOR

Firmalarının inovasyona önem verdiğini vurgulayan Cihat Çakır, ?Farklı, değişik, yeni fikirler geliştirmek ve bunları uygulayan firmamız fuarda sergilediği ürünlerle bu başarısını göstermiştir. Daha ferah ve kullanışlı alan imkanı sunacak ofislerdeki evrak arşivlemesi için kullanılan dolaplara yeni tasarımlarla üretilen ürünlerimiz fuarda ayrıca ilgi çekti. Fuarın yanı sıra mimarlardan iç dekoratörlere kadar birçok sektörde profesyonelliğe yönelik birçok özel etkinliğin de düzenlendiği fuarda, ofis mobilya ve ekipmanlarının yanı sıra akustikten zemine, aydınlatmadan aksesuara, bilişim teknolojilerinden ofis yönetim konseptlerine kadar çağdaş ofislerin gereksinim duyduğu tüm bileşenler ve bunlara yönelik en son trendler de sergilendi.? diye konuştu. Çakır, fuarları tanıtım için çok önemli fırsatlar olarak değerlendirdiklerini ve bu yolda firmalarının başarılı çalışmalara imza attığını dile getirdi. Çakır, şöyle devam etti: ?Şirketimizin Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Çakır, firmamızın Almanya Müdürü Feridun Aykan, iç mimarımız, endüstriyel tasarım ve üretim ekibimiz, ihracat departmanımız, ailemizin 3 kuşağı çocuklarımız olmak üzere yaklaşık 10 kişiyle Köln'de düzenlenen ORGATEC fuarına katılım sağladık. Dünyanın kriz ile boğuştuğu bu dönemde fuar gibi organizasyonları en büyük çıkış noktası olarak görmekteyiz. Fuarda yeni distribütörler, mimarlar, tasarımcılar ve proje firmaları ile buluşma imkanı elde ettik. ORGATEC Fuarında 162 metrekarelik alanda misafirlerini ağırlayan firmamız Madeş Almanya'dan mutlu ve umutlu dönmüştür. 2000 yılından beri Avrupa'da devam ettirdiği başarılı çalışmalarını firmamız şimdi de Ortadoğu ve Afrika ülkeleri ile kurduğu bağlantılarla devam ettirecek.?

ÜRETİMİN YÜZDE 55'İ İHRAÇ EDİLİYOR

Ürettikleri ürünlerin yüzde 55'ini ihraç ettiklerini, üretimin yüzde 45 oranında ise iç piyasaya çalıştıklarını ifade eden Çakır, ?Fransa, İtalya, Almanya ve Hollanda gibi Avrupa ülkelerinin yanı sıra Ortadoğu ve Afrika ülkelerine de ihracatımız var. Yeni pazarlara ihracat konusunda sürekli görüşme ve çalışmalarımız var, fuarlar ve dış ticaret zirvelerine katılıyoruz. Pazarımızı daha geniş ülkelere yayarak dünyanın bir köşesinde kriz olurken diğer pazar ülkelerinden beslenmeyi hedefliyoruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber