Vatan Bilgisayar'dan Ankara'ya 7'nci mağaza

Vatan Bilgisayar, Türkiye'deki 61'inci Ankara'daki 7'nci mağazasını Mamak'da bulunan Nata Vega Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2012 20:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şirket, açılış dolayısıyla 31 Ekim-2 Kasım arasında bu mağazada tüm ürünlerde yüzde 25 indirim uyguluyor.

Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, açılışta yaptığı konuşmada, Ankara'da 7'inci mağazayı hizmete sokmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Vatan, "Bugüne kadar teknoloji perakendeciliğinde gerek ürün çeşitliliği, gerek sunum, gerek müşteri ilişkileri gerekse cazip indirim kampanyaları ile her zaman iddialı olduk. Ankara halkı teknoloji alışverişleri konusunda çok bilinçli seçimler yapıyor. Açılan her yeni mağazamızla birlikte tüm ürünlerde yaptığımız indirim kampanyalarımız Ankaralı müşterilerimiz tarafından büyük ilgi görüyor. Ankara'da da büyümeye devam edeceğiz." dedi.

Hasan Vatan, Mamak'da açtıkları bin 500 metrekarelik bu mağaza ile 115 bin metrekare kapalı alana ulaştıklarını belirterek, "Türkiye genelinde mağaza arayışlarımız devam ederken, bir yandan da müşteri ilişkileri kalitemizi geliştiriyoruz. Vatan Bilgisayar'a gelen bir tüketicinin seçimini hem bütçesine hem de ihtiyacına uygun şekilde yapmasını sağlamayı hedefliyoruz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber