17 bıçak darbesine 16 yıl hapis

İzmir'de beş yıl önce eşi Arif Hilmi Hakaramaz'ı 17 bıçak darbesiyle öldüren Fatma H., babası ve kardeşlerine 16'şar yıl hapis cezası verildi. Aynı aileden dört sanık, polis ekipleri tarafından Gümüldür'de saklandıkları evde yakalanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2012 15:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Kemalpaşa ilçesinde 27 Ocak 2007 tarihinde meydana geldi. Eşiyle geçimsizlik yaşayan Hakaramaz, baba evine sığındı. Geri dönmesi için eşi tarafından tehdit edilen Hakaramaz, akşam saatlerinde babası ve iki kardeşini yanına alıp evine gitti. Burada çıkan tartışmada Arif Hilmi Hakaramaz, Fatma Hakaramaz, babası Muzaffer Ö., kardeşleri Sebahat P. ve Mürsel Ö. tarafından 17 bıçak darbesiyle öldürüldü. Olaydan iki gün sonra jandarmaya teslim olan zanlılar tutuklandı.

İzmir Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan dört sanık hakkında, ömür boyu hapis cezası istendi. Dört yıl hapiste kalan sanıklar, yaklaşık bir yıl önce tutuksuz yargılamak üzere serbest bırakıldı. Dava sonunda dört sanığa da 16'şar yıl hapis cezası verildi ve Yargıtay tarafından onandı. Bunun üzerine kaçtıkları belirlen dört sanık, Menderes ilçesi Gümüldür Mahallesi'nde saklandıkları evde, Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve ardından cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber