Kaynak Holding, kan bağışı kampanyası başlattı

Kaynak Holding yönetimi ve çalışanları, Kızılay Haftası nedeniyle kan verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2012 16:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaynak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Şeref Zekai Kolak, ?7 bin çalışanımız, tedarikçilerimiz ve bayiliklerimizle toplamda 10 bin kişiyle 1 yıl içinde herkes kan versin istiyoruz. Bunu hedefliyoruz." dedi.

Kaynak Holding, Kızılay Haftası'nda kan vermek için çalışanlarını hareke geçirdi. Üsküdar'daki genel merkez binasında başlatılan kampanya ile holdingin yönetimi ve çalışanları kan verdi. Kampanya ile ilgili konuşan Kaynak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Şeref Zekai Kolak, 7 bin çalışanımız, tedarikçilerimiz ve bayiliklerimizle toplamda 10 bin kişiyle 1 yıl içinde herkes kan versin istiyoruz. Bunu hedefliyoruz. Türkiye'de kan verme oranı nüfusun ancak yüzde 1'ine tekabül ediyor. Yarısından bile az. Bu kadar insan bu kadar ihtiyaç olan var. Ve insanlar kan vermiyorlar.? şeklinde konuştu.

Türkiye de 2 milyon insanın kana ihtiyacı olduğunu vurgulayan Zekai Kolak, ? Biz Kaynak Holding olarak bu konuya dikkat çekmek istedik. Tüm markalarımızı, insanları yaşatmak için yaşayan marka olarak konumlandırmayı düşünüyoruz. Holdingimizde yaptığımız şeyler bundan ibaret.? açıklamasında bulundu.

Kolak, holdingin çalışanlarının, tedarikçi ve bayiliklerin kampanyada yer alacağını da sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber