İŞ-KUR personeline liderlik ve iletişim semineri verildi

Çalışma ve İş Kurumu (İŞ-KUR) Muğla İl Müdürlüğü'nce, sahada faal çalışan 80 elemana liderlik ve iletişimi becerileri semineri verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2012 19:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muğla Eczacılar Odası'nda düzenlenen semineri ziyaret eden Vali Fatih Şahin, görevlerinde başarılı olan dört çalışana teşekkür beldesi verdi.

Seminerde konuşan Vali Şahin, işverenle işçiyi bir yerde buluşturmanın çok önemli bir görev olduğunu ifade ederek, ?Alanda bütün vatandaşlarımıza ulaşmak çok önemli. Bazı vatandaşlarımız, bilgisizlik veya sıkılganlık göstererek kamu kurumlarına müracaat etmiyor. Bizim onların ayağına gitmemiz, onları teşvik etmemiz, bir de işverenlerle irtibatımızın olması ve bu kişilere iş sağlamanız çok kutsal bir görev. Bu konuda canla başla çalışmanızı istiyoruz. Her zaman yanınızdayız. Türkiye'de son birkaç yıldır İŞ-KUR'un önemli faaliyetleri var. İlimizde de bunların örneklerini görüyoruz. Burada önemli olan, vasıfsız dediğiniz kitleyi vasıflı hale getirmemiz.? dedi.

İŞ-KUR İl Müdürü İlyas Sarıyerli de, ?Bir kişiye ekmek kapısı açmak, çok kutsal bir görev. Geçen ayda bugüne bin 674 kişi işsizlik maaşı aldı. 2012 yılında iş arayan ve işveren ziyaretlerinde toplam 7 bin 909 kişiye gidildi. Özel sektörde bin 583 kişi işbaşı yaparken 729 engelli de aynı yıl içinde işbaşı yaptı.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber