Merkez Müdürü Seki: KOSGEB, 3.5 milyon kişiye hizmet verir hale geldi

KOSGEB Merkez Müdürü Murat Seki, 2009 yılından itibaren tarım, ticaret ve hizmet sektörleri olmak üzere, 3 milyon 500 bin kişiye hizmet veren bir kurum haline geldiklerini, destek kullanımlarının hızlı bir şekilde arttığını belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2012 19:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) Gıda Komitesi üyesi iş adamları, KOSGEB Müdürü Murat Seki ile bir araya geldi. 2. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Öz Akter Şeker Fabrikası'nda düzenlenen toplantıda konuşan MAKİAD Genel Sekreteri Şaban Bol, KOSGEB'den firmaların nasıl faydalanabileceği, KOSGEB destekleri gibi konularda paylaşımda bulunmak üzere böyle bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.

KOSGEB Müdürü Seki de sadece KOBİ'lere değil, kendi işini kuran girişimcilere de destek vermeye başladıklarını belirtti. Seki, işini kuranlara 100 bin lira destek verildiğini ve bunun 30 bin lirasının hibe, 70 bin lirasının kredi olduğunu ifade etti.

KOSGEB'in destekleri hakkında da bilgi veren Seki, girişimcilerin, hiçbir proje hazırlamadan sadece internet yoluyla KOSGEB sitesinden başvuru yapabileceklerini anlattı. KOSGEB'in, aynı zamanda nitelikli eleman desteği olduğunu vurgulayan Seki, girişimcilere verilen destekleri iş adamlarıyla paylaştı. Seki, konuşmasının ardından iş adamlarından gelen soruları cevaplandırdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber