Güzelköy İlkokulu'na yardım eli

Aydın'ın Köşk ilçesine bağlı Güzelköy İlkokulu, Yeni Yüksektepe Kültür Derneği tarafından tadilattan geçiriliyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Kasım 2012 10:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1989 yılında kurulan ve bulduğundan daha iyi bir dünya bırakmak için, kültürel, ekolojik ve sosyal çalışmalar yapan Yeni Yüksektepe Kültür Derneği, çalışmalarına okul tadilatı ile devam ediyor. 12 ilde 18 şubesi ile faaliyetlerini sürdüren Yeni Yüksektepe Kültür Derneği, okul tadilatının 61'incisini Aydın ili Köşk ilçesinin Güzelköy İlkokulunda, 3 - 4 Kasım 2012 tarihlerinde Ege bölge şubelerini oluşturan Aydın, Alsancak, Bornova, Buca, Karşıyaka ve Manisa şubelerinin ortaklaşa çalışmasıyla gerçekleştiriyor.

?Hayal et, feda et, gerçekleştir? sloganıyla yola çıkan ve okul tadilatları projesi ile okulunun dersliklerinin onarımı, iç ve dış cephelerinin onarım ve boyanması, tuvaletlerin yenilenmesi, perde ve sıra örtülerinin dikilmesi, bahçe ve yeşil alan düzenlemeleri, sıraların bakım ve onarımı, elektrik ve su tesisatlarının onarım ve yenilenmeleri, Atatürk büstünün yapımı gibi pek çok alandaki çalışmalarını tamamen gönüllülerin katılımıyla tamamlanıyor.

Yeni Yüksektepe Kültür Derneği; alış-veriş zihniyeti ile yaşayan yüzyılımız insanının gönüllülük, dayanışma, yardımlaşma, cömertlik gibi duygularını yeniden canlandırmak, toplumumuzda ihtiyacı olanlara yardım etmek, insanları bütünleştirmek ve kötü alışkanlılardan uzaklaştırıp topluma yararlı etkinliklere yönlendirmek için gönüllü kampanyalar gerçekleştiriyor. ?Hayal et, Feda et, Gerçekleştir? sloganıyla yola çıkılan 61'incisi okul tadilatı projesi kapsamında Güzelköy İlkokulunun tadilat çalışması ele birliği ile yapılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber