TÜMSİAD, 40 günde 40 etkinlik düzenleyecek

Osmaniye Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD), üyelerine yönelik KOBİ Haftası Etkinliği çerçevesinde 40 günde 40 etkinlik düzenleyecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Kasım 2012 17:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, KOBİ Haftası Etkinliği çerçevesinde 40 günde 40 farklı konu hakkında eğitim semineri verileceğini, seminerlerinin Çarşamba günü başlayacağını ve eğitimlerin iki ay süreceğini söyledi.

Osmaniye'deki iş adamlarının yurt dışında ticari bağlantılar kurması için çalışma yaptıklarını belirten Özkardeş, "Donanımlı iş adamı, bilinçli iş adamı anlamına geliyor. Bunun için de eğitim gerekiyor. Hafta sebebiyle seçilen 40 konunun tamamı da her iş adamı ve iş kadınının ihtiyacı olduğu konulardır. Avrupa KOBİ Haftası etkinliklerinde TÜMSİAD, 37 ülke arasında birinci oldu. Bundan dolayı dernek olarak bir dizi eğitim seferberliği başlatıyoruz. Eğitimlerimiz iki ay boyunca devam edecek. 'KOBİ'lerde zaman yönetimi' konulu seminerle başlayacak etkinliklerimiz, hafta içi her gün verilecek olup bir saat süre ile devam edecek. Bu eğitimleri üniversite, DOĞAKA, İŞ-KUR ve KOSGEB'in katkıları ile gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, markalaşma, kurumsallaşma, teknoloji kullanımı, çek senet kanunu, stres yönetimi gibi çeşitli konuların yer aldığı eğitimlere iş adamlarını ve iş kadınlarını davet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber