Nazilli ve Kuyucak'ta trafik kazaları 2 ölü, 1 yaralı

Aydın'ın Nazilli ve Kuyucak ilçelerinde Aydın-Denizli karayolu üzerinde meydana gelen kazalarda 2 kişi öldü, 1 kişi ise hafif şekilde yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Kasım 2012 17:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre ilk kaza Nazilli'de önceki gece yarısı saat 01:30 sıralarında Aydın-Denizli Devlet Karayolu üzerinde meydana geldi. Raşit Gülveren (28) idaresindeki 09 NB199 plakalı motosiklet, yağışlı havanın ardından kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek, motosikletle kayarak orta refüje çarptı. Çevreden gelenlerin yardımı ile 112 ekiplerine haber verilen olayda, ilk müdahalenin ardından Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Raşit Gülveren sabaha karşı 06.45 sıralarında iç kanamadan dolayı hayatını kaybetti.

Öte yandan ikinci kaza ise Aydın-Denizli karayolu Karacasu yol ayrımında bulunan benzin istasyonu önünden yolun karşısına geçmeye çalışan anne Fatma Tezde (59) ve oğlu Nevzat Tezde'ye (33), Süleyman Arslan yönetimindeki 07 HS 274 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddeti ile yola savrulan anne Fatma Tezde'nin üzerinden Şakir Doğaç yönetimindeki 09 PG 964 plakalı AYDEM'e ait otomobil geçti. Kazada ağır yalanan Fatma Tezde ve hafif şekilde yaralanan Nevzat Tezde olay yerine çağrılan iki ayrı 112 Acil Servis ekiplerince Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Fatma Tezde'nin yolda 112 ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kazalarla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği öğrenilirken, aynı bölgede çok sayıda kazanın meydana geldiği Kuyucak'ın Karacasu yol ayrımındaki kazanın ışıklandırma eksiliği ve sinyalizasyon sisteminin bölgede olmamasından kaynaklandığı iddia edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber