Çaldıkları eşyalarla parkta yakalandılar

İzmir'in Konak ilçesi Hatay semtinde bir eve girerek çeşitli eşyaları çalan 3 kişi, çaldıkları eşyalarla birlikte parkta yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2012 08:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zanlılardan 17 yaşındaki E.Ç.'nin, poliste tam 46 hırsızlık kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

Hırsızlık olayı, bugün saat 01.00 sıralarında, Hatay semti 154 sokak, 36 numarada meydana geldi. Ev hanımı Aynur T.'nin (57), birinci katta bulunan evinin penceresinden giren H.H.B. (19), S.B. (24) ve E.Ç. (17) adlı hırsızlar evden çeşitli eşyaları çaldı. Komşularının evine hırsız girdiğini farkeden vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri bölgeyi kordon altına aldı.

Polis, ev sahibinin bulunmadığı eve giren 3 kişinin, eşyalar ile buradan ayrıldığını belirledi. Çevrede başlatılan arama çalışmaları sarısnda Behçet Uz Parkı'nda şüpheli 3 kişiyi farkeden polis, zanlıları çaldıkları eşyalarla birlikte gözaltına aldı. Zanlıların evden çaldığı belirlenen 106 ekran LCD televizyon, dizüstü bilgisayar, bir poşet içerisinde 400 TL tutarında madeni para ve bir saat ile Hatay Polis Merkezi'ne getirildi.

Zanlılardan H.H.B. ve S.B.'nin 2, suç makinası olduğu ortaya çıkan E.Ç.'nin ise 46 ayrı hırsızlık kaydının bulunduğu belirlendi. Sorguları devam eden zanlılar, işlemlerinn ardından adliyeye sevk edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber