Karaköprü'ye yatırımlar sürüyor

Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, hafta sonu katıldığı bazı açılışlarda yatırım yapan kişilere teşekkür etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2012 17:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfa Osmangazi Mahallesi'nde 2 kadın girişimcinin bir araya gelerek kurmuş oldukları Akeller Çocuk Kreşi, bugün düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine katılan Başkan Çiftçi, "Kreşin öncelikle hayırlı Uğurlu olmasını diliyorum. Kentimiz gelişiyor, Şanlıurfamız büyükşehir oluyor, bu tür yatırımlara ihtiyaç var. En kıymetli varlıklar çocuklardır. Özellikle kreş çağındaki çocukların güvenli ellere teslim edilmesi lazım. Akeller Kreşi bunun bir örneğidir. Bu yatırımı yapan Sevinç Sünbül Aslan ve Şeyda Akelçi'ye teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Daha sonra Karaköprü'de faaliyet gösteren Ali Koçar inşaat firmasının açılışına katılan Başkan Çiftçi, açılış öncesinde şöyle konuştu:

"Her sektörün olduğu gibi inşaat sektörünün de gelişmeye, ilerlemeye ihtiyacı var. Hepimizin düşüncesi şu çok güzel yapılara birlikte imza atmamız lazım. Özel sektörü ile kamu sektörü ile bu inşaat alanını geliştirip insanımızı çağdaş yaşam konutlarına kavuşturmak temel düşüncemiz. Ali Koçar beyi tebrik ediyorum. Hayırlı Uğurlu olsun."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber