Engelsiz otobüsleri Vali Coş da beğendi

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ?Engelsiz Kent Engelsiz Ülke' anlayışı doğrultusunda tüm belediye otobüslerini engelsiz hale getirmesi, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un da beğenisini kazandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2012 14:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, belediye otobüslerine monte edilen engelli rampaları ile ilgili Vali Hüseyin Avni Coş'a bilgi verdi. 178 otobüsün engellilerin kullanabileceği duruma getirildiğini belirten Zihni Aldırmaz, kalan 31 otobüsün de yıl sonuna kadar engelsiz hale geleceğini, önümüzdeki yıl tüm belediye otobüslerinde engelli rampası bulunacağını kaydetti.

Çalışmanın tamamlanmasıyla engellilerin rahatlıkla belediye otobüslerine binip inebileceğini vurgulayan Zihni Aldırmaz, engelli rampasına bizzat binerek, sistemi test etti. Vali Hüseyin Avni Coş da uygulamayı beğendiğini ifade ederek, ?Adana'ya hayırlı olsun? ifadesini kullandı.

Öte yandan, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Ulu Cami avlusundaki güvercinlere yem attıktan sonra Kızılay Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Kızılay Caddesi esnafının halini hatırını soran Vali Coş ve Zihni Aldırmaz, esnafla sohbet ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber