AK Parti Siyaset Akademisi başvuruları başladı

AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen 'Siyaset Akademisi' eğitimleri için Osmaniye'de başvurular başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2012 17:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Osmaniye Yerel Yönetimler İl Başkanı Mustafa Özdemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, siyaset akademisi eğitimlerinin Ar-Ge ve Yerel Yönetimler Başkanlığı'nca verileceğini belirtti.

Eğitim programının iki ay süreceğini ve başarılı olanlara sertifika verileceğini ifade eden Özdemir, "Eğitim programı 8 hafta sürecek ve haftada 2 ders olmak üzere 16 ders olacak. Başarılı katılımcılara 'siyaset akademisi sertifikası' verilecek. Siyaset akademisi programına yaş, eğitim sınırlaması olmaksızın her kesimden, bay, bayan herkesin katılabilecek. Akademinin konu başlığı 'Lider ülke, Türkiye yerel yönetimler programı 1' olarak belirlendi. Yerel yönetimler ağırlıklı programımızda dersler, bakanlarımız, parti yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız ve öğretim görevlileri tarafından verilecek. Ayrıca kişisel gelişim derslerine de programda yer verilecektir. Siyaset Akademisi kendi dava arkadaşlarımızın katılımlarının yanı sıra partimizin dışından da ilgiyle takip edilen ve istifade edilen güçlü bir organizasyondur." dedi.

Özdemir, siyaset akademisine müracaatların, 17 Kasım 2012 günü mesai bitimine kadar AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı'na şahsen yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber