Taksicilerin sıra kavgası kanlı bitti

İzmir'in Konak ilçesinde, taksicilerin sıra yüzünden başlattıkları tartışma silahlı kavgaya döndü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2012 19:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sol koltuk altından silahla yaralanan taksici Adnan Gökgerdereli, kaldırıldığı hastanede 3 gün sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti. Polis olayla ilgili bir kişiyi gözaltına alırken bir kişinin ise arandığı bildirildi.

Olay geçen Cuma günü saat 02.00'de, Konak Bahri Baba otobüs durakları yanında meydana geldi. İddiaya göre, bir grup taksici sıra yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönünce silahlar konuştu. 35 T 7151 plakalı taksinin sürücüsü Adnan Gökgerdereli (50), sol koltuk altından, diğer bir taksinin sürücüsü Abdülnasir Gürbüz de ayağından tabancayla vurularak yaralandı. Yaralılar ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Gökgerdereli, yapılan tüm müdahalelere karşın önceki gece yaşamını yitirdi.

Polis, kavgaya karıştığı belirlenen Y.T. isimli taksiciyi gözaltına aldı. Zanlının silahı kimin ateşlediğini görmediğini söylediği öğrenildi. Polisin olayda silahı kullandığı sanılan bir kişiyi ise aradığı bildirildi. 2005 yılında, tekvando bilen taksici Adnan Gökgerdereli, gaspçıların saldırısına uğramış, canını kurtarmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber