Gürültüyle patlayan şüpheli çanta, korkudan bayılttı

Ulus Atatürk Anıtı yakınında unutulan şüpheli bir çanta hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 12:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polis, çevrede toplanan kalabalığı uzaklaştırmak için yoğun çaba harcadı. Ekiplerin bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı bir bayan ise önce polise direndi, daha sonra şüpheli paketin patlatılmasıyla korkudan baygınlık geçirdi.

Olay, Ankara Ulus Anafartalar Caddesi üzerinde meydana geldi. Reklam tabelasının altındaki çantayı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çantanın etrafında güvenlik önlemi aldı. Caddeyi araç ve yaya trafiğine kapatan ekipler, vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı. Kısa sürede olay yerine gelen bomba uzmanları çantayı önce dürbünle inceledi. Bomba uzmanı daha sonra fünye hazırlamaya başladı.

Şüpheli paket bilgisini alan meraklı kalabalık ise yaşanan gelişmeleri izlemek için emniyet şeridinin dışında toplandı. Toplanan kalabalık olayı görüntülemek için cep telefonlarına sarıldı. Bu sırada bir bayan olay yerinden geçmek istedi. Polis ekipleri kadını caddenin diğer tarafına yönlendirdi. Güçlükle ikna edilen kadın diğer vatandaşlar gibi ekiplerin çalışmasını izlemeye başladı.

Özel kıyafetini giyen bomba uzmanı, pakete fünye yerleştirdi. Büyük bir gürültüyle patlayan çantadan giyim eşyaları çıktı. Patlama sırasında polise direnen kadının ise korkudan baygınlık geçirdiği görüldü. Yere düşen kadın, vatandaşlar yardımıyla ambulans ekiplerine gerek kalmadan ayıltıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber