Öğrencilerden gözü yaşlı protesto

Balıkesir'de, Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okulu'nda haklarında soruşturma başlatılan 9 öğretmenin başka okullara gönderileceğini duyan öğrenciler eylem yaptı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 14:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğrenciler, "Öğretmenim, ne olur bizi bırakma" diye ağlarken, bir öğrenci ise fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Bugün öğretmenlerinin başka okula gideceğini öğrenen öğrenciler derse girmeyerek okul bahçesinde pankart açıp öğretmenlerine destek verdi. Veliler ise, öğrencilerin bu durumuna üzülerek, yapılan soruşturmanın zamanının yanlış olduğunu, öğretmenlerinin suçsuz olduğunu iddia ettiler. Bazı öğrenciler, okuldan giden öğretmenlerine engel olmak isteyerek, ?Öğretmenim, ne olur gitme, bizi bırakma? diye ağladı. Göz yaşlarını tutamayan bazı öğretmenler de okulun idari binasında bekletildi.

Bir öğrenci fenalaştı. Sağlık ekipleri rahatsızlanan öğrenciyi ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdü. Bu durumu gören öğrenciler ?Müdür istifa? sloganları attı.

Dün de veliler valiliğe giderek Vali Yardımcısı Selda Dural ile görüşmüş, öğretmenler hakkında atılan suçlamaları reddederek, çocuklarının bu durumdan çok etkileneceğini söylemişlerdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber