Bursalı minibüs şoförlerine beşeri ilişkiler ve stres eğitimi verildi

Bursa'da esnaf eğitimleri kapsamında minibüs şoförlerine beşeri ilişkiler ve stres eğitimi verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 18:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği arasında yapılan ?Yaşam Boyu Eğitim Projesi' kapsamında Minibüsçüler Odası'na kayıtlı şoförlere eğitim verildi.

?Yaşam Boyu Eğitim Projesi' kapsamında 2010 yılından bu yana devam eden eğitimlere Minibüsçüler Odası'na kayıtlı şoförlerle devam ediliyor. 05-09 Kasım 2012 tarihleri arasında devam edecek olan eğitimler BESOB Küçük Sanayi İşletmelerüstü Eğitim Salonu'nda yapılıyor.

Eğitimlere oda üyesi toplam 250 minibüs şoförünün katılacağını belirten Minibüsçüler Odası Başkanı Rafet Burgaz, önceki yıllarda da proje kapsamında odalarına kayıtlı üye ve şoförlerinden 876 kişinin eğitim aldığını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmi Aydın ve Şube Müdürü Mehmet Ekiz, eğitimlerin başlaması nedeniyle nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Şube Müdürü Mehmet Ekiz, eğitim alan minibüs şoförlerine hitaben yaptığı konuşmada, ?Millet olarak eğitime büyük önem veren bir kültür ve inanç anlayışından geliyoruz. Hayatın her alanında alınacak eğitimlerle başarının en üst noktalara çıkabileceğiz.? dedi.

Mehmet Ekiz, Uğur Nikbay, Ferhat Karakaş ve Psikolog Yalçın Kireçci'nin konuşmacı olarak katıldığı 5 gün sürecek eğitimlerde; beşeri ilişkiler, iletişim, stres, zaman yönetimi ve rehberlik ve psikoloji konuları yer alıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber