'Eğitimimizin temeli sevgi, şefkat ve sabırdan oluşuyor'

Çağlayan Baran Koleji Müdürü Bekir Sabuncu, eğitim sistemlerinin sevgi, şefkat ve sabır temelleri üzerinde oluştuğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 18:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Viranşehir Ulusal ve Yerel basın mensupları ile bir araya gelen Sabuncu, öğrencilerin, okulda oluşan aile ortamından dolayı başarılarının arttığına dikkat çekti. Yeni eğitim sistemindeki 4+4+4'e hazırlıklı olduklarını ifade eden Okul Müdürü Sabuncu, ana sınıfından itibaren tüm sınıflarda akıllı tahta ile eğitim verdiklerini, ana sınıfında 4 saat, 5. sınıflarda 14 saat ve diğer sınıflarda ise 6 saat İngilizce eğitimi verildiğini söyledi. KET sınavları ile desteklenmiş İngilizce eğitimin devam ettiğini dile getiren Sabuncu, eğitimde başarılı olmaları için ailelerinin de yardımına ihtiyaç olduğunu vurguladı. Çağlayan Baran Koleji Müdürü Bekir Sabuncu, şunları söyledi:

?Eğitim öğretimin, ancak sevgi, sabır ve şefkat ile istenilen seviyeye getirileceğine inanıyoruz. Bunu kendimize ilke edinmiş bir kurumuz. İlkokuldaki öğrencilerimize, her hafta bir saat satranç dersi veriyoruz. Onların hayata hazırlanmaları için serbest etkinlikler ile 'Hayata Hazırlık Dersi' verilmektedir. Bu derslerde tırnak kesme, yatak düzeltme, çorap katlama, ayakkabı bağcığı bağlama, portakal soyma gibi davranışları kazandırmaya çalışıyoruz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber