Antalya turizmi görücüye çıktı

Antalya'yı bir destinasyon olarak tek çatı altında daha etkin pazarlamak için kurulan Antalya Tanıtım AŞ'nin hazırladığı tanıtım katalogları dünyanın en büyük turizm fuarları arasında yer alan World Travel Market (WTM) Londra Fuarı'nda görücüye çıktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 19:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İngiltere'nin başkenti Londra'da Antalya rüzgarı esiyor. 5-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Londra Turizm Fuarı devam ederken, Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri, Antalya Tanıtım A.Ş.Genel Müdürü Dr. Yusuf Örnek ve turizmcilerden oluşan Antalya heyeti temaslarını Londra'da sürdürüyor.

Antalya Tanıtım A.Ş. yönetimi, Antalya'nın dünyaya daha etkin tanıtmak amacıyla www.antalyadestination.com adıyla yayına açtığı web sitesinin yanında altı farklı temada hazırladığı katalogları WTM Londra Fuarı'nda ziyaretçilerin beğenisine sundu. Golf, gastronomi, sanat, sağlık, kültür, spor ve su altı dünyası temalarıyla hazırlanan kataloglar ziyaretçilerin beğenisini topladı. Vali Ahmet Altıparmak, Antalya Tanıtım A.Ş.'nin kuruluşuyla tek elden yürütülen tanıtım çalışmalarının meyvelerinin önümüzdeki dönemde alınmaya başlanacağını söyledi. İlk kez Londra'da dağıtılan Antalya kataloglarını çok beğendiğini söyleyen Vali Altıparmak, ?Fuarlarda tek elden tanıtımın faydalı sonuçlarını görüyoruz ve bundan da mutluluk duyuyoruz.? dedi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, Antalya'nın tek çatı altında tanıtımının yapılması amacıyla kurulan Antalya Tanıtım AŞ'nin çalışmalarını hızlandırdığını ifade ederek, ?Antalya'yı tüm yönleriyle ve daha etkili tanıtmayı amaçlıyoruz. Başlangıçta İngilizce olarak hazırlanan bu kataloglar önümüzdeki günlerde Türkçe, Almanca ve Rusça olarak da yayınlanarak uluslararası fuarlarda dağıtılacak.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber