Park halindeki otomobil yandı

Çorlu'da meydana gelen olayda boş bir arsada park halinde bulunan otomobil yandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2012 10:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çorlu'da meydana gelen olayda boş bir arsada park halinde bulunan otomobil yandı. Otomobil yangını diğer araçlara sıçramadan söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre Arpalık 2. Sokak ile Şehit Er Seyhan Yılmaz Sokaklarının arasında kalan boş arsada park halinde bulunan bir otomobilden dumanlar ve alevler yükseldiğini fark eden çevre sakinleri polis ve itfaiye ekiplerine haber vererek yardım istedi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri güvenlik tedbiri alırken, Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ise yangına müdahale etti. Park halinde bulunan 59 TE 024 plakalı otomobilin motor bölümünden yükselen alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri otomobildeki yangını daha fazla büyümeden ve park halinde bulunan diğer araçlara sıçramadan söndürdü.

Polis ekiplerinin çevrede yaptığı araştırmalar sonucunda araç sahibi bulunamayınca araç ruhsat bilgilerinden otomobilin sahibi olan Taner S.'ye ulaşıldı. Birkaç sokak ileride ikamet ettiğini belirten Taner S.'nin, evinin bulunduğu yerde park alanı bulunmadığı için aracını bu alana park ettiğini söylediği kaydedildi. Taner S.'nin, Çerkezköy'de bir firmada çalıştığını, iş çıkışı aracını park ederek evine gittiğini söylediği belirtildi.

Polis ve itfaiye ekipleri otomobilde çıkan yangınla ilgili olarak inceleme başlattılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber