Evlilik dolandırıcısı kendi tuzağına düştü

Kocaeli'de, bir televizyon programında tanıştığı kadına cezaevindeki oğluna yardım etmek bahanesiyle kredi çektiren ve parayı aldıktan sonra ortadan kaybolan Veli Naci Ç isimli şahıs, aynı yöntemle dolandırıcılık yapmak isterken gözaltına alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2012 15:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Evli ve 4 çocuk babası Veli Naci Ç (57), televizyondaki bir programa cep telefonu numarasını vererek evlenmek bahanesiyle kadınlarla tanışmak istedi. İzmit'te ikamet eden N.Ç (66) isimli kadın, Veli Naci Ç'yi arayarak kendisiyle konuşmaya başladı. Bir süre sonra Veli Naci Ç, Kastamonu'dan İzmit'e gelerek N.Ç ile buluştu. İddiaya göre, N.Ç, oğlunun cezaevinde olduğunu söyleyip, kendisine yardım etmesini isteyerek 5 bin TL kredi çekmesini istedi.

Bir bankadan 5 bin lira kredi çeken N.Ç, parayı Veli Naci Ç'ye verdi. Parayı alan Veli Naci Ç, ortalardan kayboldu ve bir daha telefonunu açmadı. Dolandırıldığını anlayan N.Ç de komşusu A.A'ya ve polise durumu anlattı. Bunun üzerine A.A, Veli Naci Ç'yi arayarak kendisiyle evlenmek istediğini, İzmit'e gelmesini söyledi. A.A ile buluşmak üzere İzmit'e gelen Veli Naci Ç, İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Veli Naci Ç.'nin daha önce de 12 kez benzer yöntemle dolandırıcılık yaptığı öne sürüldü. Zanlı, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber