Şahin:Alternatif bayram kutlamasında ismimiz bilgimiz dışında yazılmış

Manavgat Ziraat Odası(MZO) Meclis Başkanı Ömer Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda bir siyasi partinin öncülüğünde alternatif Cumhuriyet Bayramı kutlaması pankartlarında odalarının isminin yazılı olmasından haberleri olmadığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2012 19:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manavgat Kaymakamlığı önünde kutlanan resmi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasına MZO Başkanı Rasim Metin ile birlikte katıldıklarını belirten Ömer Şahin, tören bitimi sonrası bir siyasi partinin öncülüğünde alternatif bayram kutlamasında açılan pankartta MZO'nın isminin kendilerinde habersiz yazıldığını kaydetti.

İlçe gündemiyle ilgili MZO'da basın mensuplarının sorularını cevaplayan Şahin, odaların toplum yararına kuruluşlar olduğunu ve siyasi söylem ve eylem peşinde bulunmalarını doğru bulmadıklarını ifade etti. Alternatif Cumhuriyet Bayramı ile ilgili MZO'nın hiç bir ilgisinin olmadığının altını çizen Şahin, milli birlik ve beraberliğin sembolü olan bayramların alternatif kutlamasının da doğru olmadığını söyledi. Şahin, "Alternatif bayram kutlamasında açılan pankart ve çelenkte MZO'nın ismi yazılması odamızın bilgisi dışında yapılmıştır. Milli bayramlarımız bizim milli birlik ve beraberlik günlerimiz. Toplumsal ayrışmaya değil, toplumsal birlikteliğe ihtiyacımız var. " diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber