10 yaşındaki kızına uyuşturucu sevkiyatı yaptıran baba yakalandı

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, 5 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda 2'si kadın 16 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2012 23:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, 5 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda 2'si kadın 16 kişi gözaltına alındı. Toplam 15 kilogram eroinin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınanlar arasında yer alan 10 yaşındaki kız çocuğunun verdiği "Babam eroini belime sardı." şeklindeki ifade, polisleri bile hayrete düşürdü.

Sokak satıcılarına yeni uyuşturucu sevkiyatı yapıldığı bilgisi üzerine Narkotik Büro ekipleri, harekete geçti. Konya, Van, Şırnak, Hakkari ve Mersin'de eş zamanlı olarak operasyon düzenleyen ekipler, 15 kilo satışa hazır eroin maddesi ele geçirdi. Operasyonlarda 2'si kadın 16 kişi de gözaltına alındı.

Operasyonlarda, uyuşturucu tacirlerinin dikkat çekmemek için sevkiyatı kadın ve çocuk kullanarak yaptıkları belirlendi. Gözaltına alınan zanlılardan Ümit B. ile birlikte yakalanan 10 yaşındaki kızının, "Babam eroini belime zorla sardı." dediği öğrenildi.

Emniyetteki sorguları devam eden zanlıların, uyuşturucu ticaretine cezaevinde bulunan Ahmet Ş.(42) tarafından yönlendirildiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber