Muğla İl Milli Eğitim personeline acil durum semineri veriliyor

Muğla İl Afet ve Acil Durumu Müdürlüğü'nce, İl Milli Eğitim Müdürlüğü idareci ve personeline yönelik afet ve acil durum semineri başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 13:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nde düzenlenen seminere İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları, şube müdürleri, müdürlük personeli, okul idarecileri ve Sivil Savunma Kulübü öğretmenleri katıldı. Semineri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personelinden Sivil Savunma Şubesi Müdürü Gülgün Kaya ve Eğitim Uzmanı Koray Ece veriyor.

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gürbüz Karabulut, yaptığı açıklamada, ?Altı gün sürecek 40 saatlik seminerde katılımcılara sivil savunma hizmet ve faaliyetleri, tedbirleri, kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer tehdit ve tehlikelerle korunma yöntemleri, afet ve acil durum yönetimi, afet ve acil durumu gerektiren haller, afet ve acil durum yönetiminin aşamaları, koruyucu güvenlik hizmet ve faaliyetleri, fiziki güvenlik önlemleri ve nöbet hizmeti, personel, evrak ve haberleşme güvenliği, sabotaj ve terör olaylarından korunma, yangın söndürme ve önleme tedbirleri, ilk yardımın tanımı, ilke ve kuralları, kanamalar, yaralanmalar, zehirlenmeler, kırıklar, yanıklar ve şok konularında bilgiler verilecek.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber