Bursalı bakkalların marketlerle yarışı, KOSGEB'in yarışmasında finalist oldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 18:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Süper ve hiper marketlere karşı ayakta tutunma mücadelesi veren Bursalı bakkallar tarafından kurulan Bakkalım AŞ. (BAKTAŞ) Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından Türkiye genelinde düzenlenen ?KOBİ ve Girişimcilik' ödülü yarışmasında, bin 108 aday arasında ilk 5'e kalarak finalist oldu.

KOSGEB Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, ?KOBİ'lerin rekabet gücünü geliştirme ve girişimcilik kültürünü yaygınlaştırma hedefiyle, nitelikli hizmet olanaklarını yükseltmesi temel amacıyla katkı sağlanmasına yönelik, KOBİ'lerin ekonomik ve sosyal kalkınmadaki paylarını artırmak misyonu ile düzenlenen ?KOSGEB-KOBİ ve Girişimcilik? ödülleri ne ülke genelinde 1.108 firma katılmıştır. 40 kategoride düzenlenen organizasyonda 5 şirket, Elbirliği-Güçbirliği ve Girişim Ortaklığı kategorisinde finale kalmıştır.? denildi

Bursa Bakkalım AŞ. (BAKTAŞ) ve Bursa Bakkallar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Nuri Örs, Türkiye genelinde bin 108 firma arasında ilk finalist arasında yer almaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, ?Böyle bir ödülü ilk kez Bursa'ya kazandırmak bizim için büyük onur olacaktır? dedi. Ödül töreninin Ankara'da düzenleneceğini ve Değerlendirme Jürisi tarafından belirlenen birincilerin ödüllerinin bizzat Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından verileceğini belirten Başkan Örs, ?Arzumuz ve gönlümüzden geçen elbette birinci olmak Ancak böyle bir ödülü Bursa'ya ve esnafımıza kazandırmak da büyük bir başarı ve onur bizim için. Finale kalan 5 firma arasına girmeyi başaran BAKTAŞ, aktif ve çok ortaklı şirket olması Öte yandan hizmet ve kalite standartları oluşturması, marka tecilinin bulunması kategorimizdeki şansımızı artırmaktadır. Bu nedenle birincilik ödülüne ulaşma şansımızın çok yüksek olduğuna inanıyoruz.? diye konuştu.

ORTAKLARIMIZA MÜJDE VERECEĞİZ

Ödül töreni sonrası BAKTAŞ ortağı katılımcılar ile Bakkal Esnafına büyük müjdeyi vermeyi arzuladıklarını kaydeden Başkan Muhammed Nuri Örs şunları kaydetti: ?Bu ödül hangi derecede olursa olsun Bursa'mıza ve esnafımıza hayırlı uğurlu olsun. Böyle bir ödülü esnafımızın rekabet gücü ve varlık sigortası olarak gördüğümüz BAKTAŞ'a yeni görevler ve sorumluluklar yükleyecektir. İnşallah bunları da alnımızın akıyla hizmete dönüştürüp, yeni başarılara imza atmak için elimizden geleni yapacağız. Ayakta kalmak, varlığımızı sürdürmek, üyelerimize hizmet etmek ve Bursa ekonomisine yüksek katma değerler kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber