Başkan Aşkın, çocuklara verdiği sözü tuttu

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, çocuklara verdiği, sokak hayvanları için parklara su ve mama kabı koyma sözünü yerine getirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2012 10:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

4 Eylül Ahmet Sabahat Özmen ilköğretim Okulu 4/C sınıfı öğrencisi Şevval Kayalı ile 5/B sınıfı öğrencisi Ceren Şentürk, Sokak hayvanlarının sokaklarda aç ve susuz kalmaması için ilçede bulunan parklara otomatik su kabı ve mama kapları konulması için topladıkları imzaları Başkan Aşkın'a vermişti. Aşkın'da, çocukların talebini yerine getireceğini söylemişti. Verdiği sözün ardından belediye proje brimini harekete geçiren Aşkın

Çocukların isteği üzerine proje birimini harekete geçiren Başkan Selim Aşkın, sokak hayvanlarının su ihtiyacının karşılanması için parklara ve ilçenin belli noktalarına su kapları konulmasını sağladı. Kendisinden talepte bulunan çocuklara duyarlı davranışları nedeniyle teşekkür eden Kula Belediye Başkanı Aşkın, "Kula Belediyesi olarak kendi kendini doldurabilen su kaplarını 18 yere yerleştirdik. Şehrin muhtelif yerlerine yerleştirdiğimiz bu kaplarla hem sokak hayvanlarının, hem de kuşların su ihtiyaçlarını kesintisiz olarak sağlıyoruz" dedi.

Öğrenciler Ceren Şentürk ve Şevval Kayalı da, verdiği sözü yerine getirdiği için Başkan Aşkın'a teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber