Merzifon Belediyesi'nden 500 bin liralık içme suyu yatırımı

Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, 2012?2013 yılları arası su yatırım programı çerçevesinde yapılan su ve kanalizasyon işleri çalışmalarının toplam maliyetinin 500 bin lira olduğunu açıkladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2012 20:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Su yatırım programı ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Aydınlı, Merzifon'da gün geçtikçe çoğalan nüfusuna paralel olarak sorunların da hızla arttığını söyledi. Aydınlı, "Belediyemiz bu çalışma yılı içerisinde yoğun bir tempoyla alt yapı hizmetleri vererek İlçemize çağdaş bir görünüm, modern bir kent hüviyeti kazandırmak için eldeki mevcut imkânları en verimli şekilde kullanmak suretiyle çalışmalarını sürdürmektedir." dedi.

Merzifon'da 3 adet su kuyusu daha açacaklarını belirten Aydınlı, "Belediyemizce yeni su kuyuları açma yoluna gidiyoruz. Meydana gelebilecek su problemlerini halkımıza yansıtmamak amacıyla su kuyusu açma çalışmalarımız devam ediyor. Şehrimizde en son 25 Lüle Park'ında su kuyusu açılmış olup, Gazi Mahbup Parkı, Hastane Yanı, Alparslan Türkeş Caddesi sonunda su kuyuları açılacaktır." şeklinde konuştu.

Merzifonluların su sorunu yaşamayacağını vurgulayan Aydınlı, şöyle devam etti: "İlçemizde Gazi Mahbup Mahallesi Motorhane'ye 250'lik, Alparslan Türkeş Caddesi sonundan üst kat depoya kadar 150'lik plastik boru ile iletim hattı döşenmiş olup depolar arası da 250'lik plastik boru döşeme uygulaması yapılmıştır.

Bu Çalışmaların toplam maliyet bedeli 500 bin lira olup amacımız, Merzifon halkının her zaman ve her şartta sağlıklı bir şekilde içme suyunu abonelerine ulaştırmak ve bunun için ihtiyaç duyulan malzemelerin zamanında temin edilerek halkın hizmetine verilmesini sağlamaktır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber