Zeugma Kültür Merkezi çocuklara açılıyor

Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi, yerleşkesi içerisinde bulunan Zeugma Kültür Merkezi'ni çocuklara açıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2012 20:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Aykanat, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Zeugma'nın, kültür ve sanat merkezi olma özelliğini sürdürdüğünü ifade etti. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak kentte düzenlenen kültür ve sanat etkinliklerini desteklediklerini açıklayan Aykanat "Müdürlüğümüz ve Gaziantep Sanatder ortak projesi kapsamında, Ankara Anadolu Tiyatro Topluğu'nun hazırlamış olduğu 'Tavşan Hobi' isimli eğitici çocuk oyununun sergilenmesi için Zeugma Kültür Merkezi'nin kapılarını miniklerimize açmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Bugüne kadar yaptıkları çalışmaların meyvelerini, ulusal ve uluslararası ödüllerle aldıklarını söyleyen Aykanat, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın kendilerine gönderdikleri tebrik ve iyi dilekler için teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.

'Tavşan Hobi' isimli çocuk oyununun Zeugma Kültür Merkezi'nde 11 Kasım 2012 tarihinde, Şahinbey Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şehitkamil Kaymakamlığı ve Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla 4 seans olmak üzere gösterime sunulacağı belirtildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber