Şoförün inadı 25 kişiyi mağdur etti

Balıkesir'den zeytin toplamak için Edremit ilçesine giden 25 kişi polis engeline takıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2012 20:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kusurları bulunan araç otoparka çekilirken, şoförün inadı yüzünden araçtan inmeyen zeytin işçileri, cezalı araçlar gibi otoparkta beklemek zorunda kaldı.

12 kişilik araca balık istifi binerek ilçeye bağlı Zeytinli beldesinde zeytin işçisi olarak çalışmak üzere 10 U 4473 plakalı minibüsle seyir eden 25 kişilik zeytin tayfası, trafik polislerinin araç kontrol noktasında durduruldu. Yapılan kontrolde minibüsün fenni muayenesinin olmadığı, vergi borcu olduğu ve sigortasının da olmadığı tespit edildi. Trafik polisleri, cezalı aracın boşaltılmasını istedi ve aracın yed-i emin otoparkına götürülmesi gerektiğini söyledi. Araç sürücüsü V.A., inat etti ve zeytin tayfasını araçtan indirmedi. Kontrol noktasına asayiş ekibi çağıran trafik polisleri, daha sonra içinde 25 kişinin bulunduğu aracı otoparka götürdü.

İçinde bayanların da bulunduğu zeytin tayfasına dışarıya çıkmayın talimatı veren minibüs sürücüsü V.A., minibüsün yeniden bugün trafiğe çıkamayacağını anlayınca zeytin işçilerini götürmek için başka bir araç arayışına başladı. Zeytin tayfası akşam saatlerine kadar otoparkta beklemek zorunda bırakıldı. Geç saatlerde başka bir araçla otoparka gelen araç sürücüsü, zeytin tayfasını yarın sabah çalışmaları için Zeytinli beldesine götürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber